shomen

shomen

lauantai 15. lokakuuta 2022

Kesän ja syksyn tapahtumia 2022

Blogi on uinunut läpi useiden leirien ja graduiointien, sekä aimo annoksen arkisia treenejä omalla dojolla. Koronan mukanaan tuoma epävarmuus on edelleen varjostanut harjoittelua tehden aikidokausista rikkonaisia ja epäsäännöllisiä. Paljon iloa ja uutta oppia on siitä huolimatta irronnut jälleen treenaamisesta niin omalla porukalla, kuin erilaisissa tapahtumissakin. 

Kevättä, kesää ja syksyä on leimannut 1. danin vyökokeisiin valmistautuminen. Treenattu on sekä oman, että vierailevien senseiden ohjauksessa. 


Toukokuussa 2022 saatiin dojolle Erkki Ylimäki, 5. dan, ohjaamaan kahden päivän leirikokonaisuus. Tarjolla oli paljon uutta oppia ja iloista treenaamista. 



Leirin jälkeen oltiin valmiita vyökokeeseen, ja Porvoossa, toukokuun puolivälissä, saatiin dojolle uusi musta vyö! 




Elokuussa dojolla tapahtui kummia, kun tyhjillään ollut navetan vintin puolikas valjastettiin aikidon käyttöön. Töitä paiskittiin viimehetkille asti, jotta saatiin tatamit lattialle, ja tila treeniturvalliseksi. 






Hyvinhän meidän dojolle mahtui koko tasoleirillinen porukkaa! Vaikka kukaan meistä ei lopulta päässyt graduoimaan oman dojon leirillä, tarjolla oli taas paljon oppia, uusia treenikavereita ympäri Suomea sekä iloista säpinää tatamilla ja sen ulkopuolella. 











Yksi alkusyksyn tähtihetkistä oli Kizunanokai-dojon juhlapäivä, johon osallistuttiin isolla porukalla. Karjaalla juhlittiin treenin ja kakkukahvien merkeissä. Päivään oli järjestetty lyhyitä treenejä useiden aikido-senseiden ohjaamana sekä yksi harjoitus paikallisen Hokutoryu Jujutsu -seuran järjestämänä. Päivä oli täynnä hikistä treenaamista ja iloista yhdessäoloa. 



Syys- lokakuussa on jälleen keskitytty tulevaan graduointiin. Pian taitaa Hietamäen Dojolla olla yksi musta vyö lisää!


 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti